بهره گیری از اسید هیومیک در سال‌های اخیر تاثیرات بسیار خارق العاده بر روی خاک و مقدار محصولات تولید شده بر روی آن داشته است. محصولات زراعی، گلخانه ای و باغی با استفاده از اسید هیومیک دارای میزان تولید بیشتر می شوند. اسید هیومیک سبب می شود تا باغداران بتوانند دوام بالا و نتیجه کاملی از گیاه بگیرند. با فراهم کردن عنصرهای مورد نیاز در گیاه از راه کلاته نمودن مواد تغذیه ای مفید و موثر به اندازه کافی در اختیار گیاه قرار می گیرد. این کار سبب می شود تا گیاه به بالاترین حد رشد و بهره وری برسد. محصولات بسیار پر بار شوند و باغداران دیگر نیازی به بهره گیری از کود‌های شیمیایی که بسیار هم گران است نداشته باشند.

 در نظر داشته باشید که در میان انواع اسید هیومیک سه تای آن معجزه گر است. این مواد عبارتند از: اسید هیومیک پودری، اسید هیومیک مایع، اسید هیومیک گرانول.

 با توجه به مواردی که درباره اسیدهیومیک گرانول مطرح کردیم و بهترین اسید هیومیک اسید مایع که با اسم اسید هیومیک شوک شناخته می شود. در این مقاله قصد داریم تا درباره اسید هیومیک پودری که محصول کشور آمریکا است با شما سخن بگوییم. این محصول دارای بالاترین کیفیت است و در نوع خود بی نظیر است.

 استفاده از اسید هیومیک پودری جنریت

 این ماده دارای کیفیت بسیار بالایی است و با به روز ترین متدها ساخته شده است. این کود را از زغال سنگ مرغوب به دست می آورند. نام این زغال سنگ لئو ناردیت است. این ماده غیر از اسید هیومیک دارای مواد مغذی و غنی شده فراوانی است.

اسید هیومیک پودری جنریت

 از مزایای این ماده در قیاس با انواع پودری اسید هیومیک این اسنت که دارای کیفیت بسیار بالایی است. در نظر داشته باشید که شما به عنوان یک باغدار یا کشاورز می توانید یک کیلو از اسید هیومیک پودری جنریت را جهت 1 تا 2 هکتار از اراضی استفاده نمایید.

بیشتر بخوانید: بهترین کود مایع پتاس بالا

 این کود در طیف وسیعی قابل استفاده است و می توان آن را برای بالا بردن بهره وری و رشد محصولات کشاورزی استفاده کرد. محصولاتی نظیر درختان مرکبات، سیب زمینی، درختان میوه، گندم، زعفران و غیره.

خصوصیات و نقش این ماده در باغبانی و کشاورزی

اسید هیومیک پودری جنریت می تواند تمام انتظاراتی که یک باغدار می تواند از این محصول داشته باشد را برآورده سازد. نقش‌های این ماده شامل موارد زیر است:

اسید هیومیک پودری جنریت

اسید هیومیک پودری جنریت

بیشتر بخوانید: پرورش قارچ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *