آگلونما یک گیاه آپارتمانی بسیار زیبا است که در لیست گیاهان آپارتمانی تصفیه‌ کننده هوا قرار می‌گیرد. این گیاه فوق‌ العاده جذاب، تمام آلودگی‌های موجود در هوا را به خود جذب می‌کند و اکسیژن زیادی در فضا تولید می‌کند. شما می‌توانید انواع گل آگلونما را برای خود تهیه کنید و از آن‌ها به‌ راحتی مراقبت کنید. شرایط نگهداری آگلونما بسیار راحت است و هر کسی می‌تواند به‌ راحتی آن را برای خود پرورش دهد.

شرایط نگهداری آگلونما

گیاه آگلونما مقاومت بسیار زیادی در برابر خشکی و گرما دارد. از این‌ رو می‌توانید آن را در منزل و یا محل کار نیز نگهداری کنید. این گیاه مفید می‌تواند سموم شیمیایی موجود در هوا را به‌ سرعت از بین ببرد و محیط را پاکیزه کند.

این گیاه به‌ طور معمول برای رشد و نمو به نور نسبتاً کمی احتیاج دارد و می‌تواند در محیط‌های بدون نور نیز زندگی خود را ادامه دهد. از این‌ رو می‌توان گفت بهترین مکان برای گلدان آگلونما، پشت پنجره‌ یا فضایی است که نور به‌ صورت غیرمستقیم به آن‌ جا بتابد.

دقت داشته باشید که این گیاه را نباید در معرض نور مستقیم خورشید قرار دهید زیرا برگ‌های آن دچار آسیب می‌شوند و از بین می‌روند. البته لازم به ذکر است که گونه‌های رنگی این گیاه به نور زیادتری احتیاج نیاز دارند و کمبود نور موجب می‌شود زیبایی آن‌ها از بین برود.

به‌ طور معمول گونه‌های مختلف این گیاه به آبیاری زیادی احتیاج ندارند و باید زمانی کار آبیاری را انجام دهید که سطح بالایی خاک به‌ طور کامل خشک‌ شده باشد. آبیاری زیاد برگ‌های این گیاه را دچار آسیب می‌کند و موجب می‌شود ریشه گیاه نیز پوسیده و بیمار شود.

بیشتر بخوانید: آیا کاشت انگور در گلدان ممکن است؟

تمیز کردن برگ های آگلونما

یکی دیگر از شرایط نگهداری آگلونما که باید با آن آشنایی داشته باشید، تمیز کردن برگ‌ها است. هنگامی‌ که گرد و غبار زیادی بر روی برگ‌های این گل نشسته بود، بهتر است با استفاده از آب ولرم اقدام به تمیزی برگ‌ها کنید. دقت داشته باشید که از مواد شیمیایی برای پاک کردن برگ‌ها کمک نگیرید و به جای آن از محلول شیر کمک بگیرید.

این گیاه به رطوبت نسبتاً بالایی نیاز دارد و باید با استفاده از راهکارهای مختلف، رطوبت کافی را برای آن فراهم کنید تا بتواند به رشد خود ادامه دهد و آسیب نبیند. شما می‌توانید یک ظرف پر از آب را کنار گلدان‌تان قرار دهید و یا این‌ که در فصل‌های گرم، روزی یک‌بار کار غبار پاشی را با استفاده از آب جوشیده سرد شده انجام دهید.

بهترین دما برای گل آگلونما بین 18 تا 25 درجه سانتی‌گراد است. بهتر است بدانید که این گیاه به سرما حساسیت زیادی دارد و اگر هوای محیط آن بیش‌ از اندازه سرد باشد، گیاه از بین می‌رود. بنابر این به‌ هیچ‌ عنوان گلدان گیاه را در نزدیکی وسایل سرمایشی و گرمایشی قرار ندهید و دمای مطلوب را برای آن فراهم کنید.

این گیاه به‌ طور معمول هر 2 سال یک‌ بار نیاز به تعویض گلدان دارد زیرا ریشه‌های آن ممکن است از زیر گلدان بیرون بزنند و دچار آسیب شوند. هنگام تعویض گلدان نیز باید مواظب باشید به ریشه گیاه آسیبی وارد نشود، در غیر این صورت ممکن است گیاه‌تان صدمه ببیند و به‌ مرور زمان از بین برود.

خاکی که برای این گل مورد استفاده قرار می‌گیرد، باید سبک باشد و از زهکشی بالایی هم برخوردار باشد. بنابر این سعی کنید مخلوطی از کود آماده، خاک برگ، خاک باغچه، پیت ماس و کودهای طبیعی را آماده کنید و گیاه‌تان را داخل آن قرار دهید.

شرایط نگهداری آگلونما

نحوه کوددهی آگلونما

یکی دیگر از شرایط نگهداری آگلونما که باید به آن توجه داشته باشید، کار کوددهی است. آگلونما نیاز خیلی زیادی به تغذیه‌های مصنوعی ندارد اما باید برای رشد بهتر آن، در فصل رشد از کودهای مناسب بهره بگیرید و هر 2 هفته 1 بار کار کوددهی را انجام دهد. بهترین کود برای این گیاه، کودهای طبیعی هستند. پس سعی کنید خیلی سراغ کودهای شیمیایی مضر نروید.

سعی کنید سراغ کودهای طبیعی بروید که مواد و املاح مغذی همچون پتاسیم، فسفر، آهن، روی نیتروژن در آن‌ها وجود داشته باشد و بتوانند به‌ خوبی تمام نیازهای گیاه را برآورده کنند.

نکات مهم شرایط نگهداری آگلونما

بیشتر بخوانید: کود مناسب آگلونما

سخن پایانی

همان طور که متوجه شدید؛ شرایط نگهداری آگلونما بسیار آسان است و با در نظر گرفتن یک‌سری موارد و نکات ساده، می‌توان تا مدت‌های زیادی از آن بهره گرفت. همچنین بهتر است بدانید که این گیاه زیبا به هرس نیز احتیاج دارد و هر چند وقت یک‌بار، باید آن را هرس کنید. هرس کردن کمک می‌کند مواد مغذی بهتر به قسمت‌های مختلف گیاه برسد اما نباید این کار را خیلی انجام دهید زیرا آگلونما شوکه می‌شود و رشد آن نیز قطع خواهد شد. به طور معمول شما باید حین هرس کردن این گیاه مفید و جذاب، تنها برگ‌های زرد شده را از ساقه جدا کنید.

جهت کسب اطلاعات بیشتر و خرید اسید هیومیک با کارشناسان ما در ایرانکود در ارتباط باشید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *