بهترین کود برای باردهی درختان سیب

بهترین زمان کوددهی درخت سیب

آخرین مقالات

بهترین زمان کوددهی درخت سیب

کود دهی یک راه عالی تغذیه درختان سیب از مواد مغذی به ویژه نیتروژن است،  نیتروژن رشد رویشی درختان  را تقویت  می‌کند، که دقیقاً همان چیزی است که لازم  قبل از رسیدن درخت سیب به سال‌های میوه‌دهی، استفاده شود.

همیشه قبل از استفاده از هر گونه کود خاک خود را آزمایش کنید. خاک های مختلف می توانند مقادیر متفاوتی از عناصر غذایی  مورد نیاز برای حمایت از سلامت و توسعه درخت سیب داشته باشند.

اگر متوجه شدید که خاک شما فاقد هرگونه مواد مغذی لازم (نیتروژن، فسفات، پتاس و غیره) است، حتماً کودی را انتخاب کنید که کمبود مواد مغذی خاک را تکمیل کند.

درباره کود آمریکایی بیشتر بدانیم

زمان باروری درختان سیب

در خاک های غنی از مواد مغذی، تا زمانی که درختان سیب شما شروع به میوه دادن کنند می توانید از کود استفاده نکنید اما اگر درختان رشد ضعیفی داشتند یا به عبارتی نتوانستند به طور متوسط 8 تا 12 سانتی متر رشد  رویشی جدید در طول فصل رشد داشته باشند ، کوددهی را از بهار سال  آینده انجام دهید.

به طور معمول، کودهی درختان سیب باید در طول فصل رشد انجام  شود، بنابراین  زمان کوددهی این درختان در اوایل بهار است که بهتر تا اوایل تیرماه  متوقف شود.

برای هر دستورالعمل استفاده از کود خاص، همیشه به اطلاعات چاپ شده روی برچسب محصول خود مراجعه کنید. توجه داشته باشید که توصیه های محلی در مورد کوددهی ممکن است در فصول مختلف سال موثر باشد.

 اما برای کوددهی اصولی  و باروری بهتر  حتما از کارشناسان متخصص استفاده کنید.

پس از شروع میوه دهی درختان سیب، جذب  کود نیتروژن آنها افزایش می یابد، استفاده از کود با نیتروژن متعادل  یک بار در اوایل بهار برای درختان سیب میوه دار توصیه می شود.

درختان سیبی که برای تولید میوه کشت می شوند انرژی زیادی مصرف می کنند. هرس سالانه و کود دهی درختان سیب به آنان  کمک می کند تا انرژی خود را بر تولید محصولی پربار متمرکز کند.

در حالی که درختان سیب مصرف کننده متوسطی از اکثر مواد مغذی هستند، از  کودهای پتاسیم و کلسیم زیادی استفاده می شود  بنابراین، این نوع کودها باید هر سال هنگام تغذیه درخت سیب استفاده  شوند.

نیاز درختان سیب به کوددهی و بهترین زمان کوددهی درخت سیب

همانطور که گفته شد، این احتمال وجود دارد که یک درخت سیب سالانه به هر دو تغذیه  و کوددهی کلسیم و پتاسیم نیاز داشته باشد، اما برای اینکه مطمئن شوید درخت شما به چه مواد مغذی دیگری نیاز دارد، باید آزمایش خاک انجام دهید. آزمایش خاک تنها راه برای تعیین واقعی نوع کود برای  درختان سیب است،  به طور کلی، همه درختان میوه در pH خاک بین 6.0 تا 6.5 رشد می کنند.

نحوه کوددهی درختان سیب و بهترین زمان کوددهی درخت سیب

درمورد نحوه کود دهی درختان سیب  باید قبل از کود دادن به درختان  در مورد شرایط کوددهی آگاهی داشته باشید،درختان بالغ سیستم های ریشه ای بزرگی دارند که می تواند  حدود 2  برابر قطر درخت  به سمت بیرون گسترش یابند و عمق آن به 1 متربرسد.

این ریشه‌های عمیق آب را جذب می‌کنند و مواد مغذی اضافی را برای سالیان  متوالی ذخیره می‌کنند، اما ریشه‌های تغذیه‌کننده کوچک‌تری نیز وجود دارند که در حدود 30 سانتی متری  خاک قرار دارند که اکثر مواد مغذی را جذب می‌کنند. در زمان کوددهی درختان سیب کود موردنظر باید به طور یکنواخت روی سطح  خاک پخش شود،  بهتر است حدود  30 سانتی متر  دورتر از تنه انجام شود.

 بهترین زمان برای کود دهی درخت سیب پاییز است که برگها شروع به ریزش می کنند.

اگر درختان سیب  خود را با کودهای سه بیست تغذیه می کنید بهتر این نوع کود را به میزان 454 گرم در هر 2.5 سانتی متر قطر تنه با اندازه گیری 30 سانتی متر  از سطح زمین پخش کنید.

حداکثر مقدار استفاده از کودهای سه بیست در درختان سیب  1 کیلوگرم در سال است.

از طرف دیگر، می‌توانید  به صورت نواری یک نوار 15 سانتی‌متری از کود  نیترات کلسیم را به میزان 302 گرم در هر 2.5 سانتی‌متر قطر تنه پخش کنید. همچنین در صورت استفاده از کودهای سولفات پتاس نیز به همین روش عمل کنید.  البته دقت داشته باشید کودهای سولفات پتاس و نیترات کلسیم از 5675 گرم بیشتر استفاده نشوند.

کود پتاس بالا برای میوه درخت سیب

درختان سیب جوان، از سن یک تا سه سالگی، باید حدود یک 30  سانتی متر یا بیشتر در طول  سال رشد کنند، در غیر این صورت کود های سه بیست  را باید در سال دوم و سوم 50 درصد افزایش دهید.

درختانی که چهار سال یا بیشتر سن دارند ممکن است بسته به رشدشان نیاز به نیتروژن بیشتری  داشته باشند،  بنابراین اگر کمتر 15 سانتی متر رشد کردند، از مقدار بیشتری از کود  استفاده  کنید.

 اما اگر بیش از یک 30 سانتی متررشد کردند، در صورت نیاز از  کود سولفور  و بور یا نیترات  کلسیم  استفاده شود ، کمبود بور در بین درختان سیب رایج است.

 اگر لکه‌های قهوه‌ای و چوب پنبه‌ای در داخل سیب  ایجاد شد نشانه کمبود بور در درختان سیب است که  در صورت کمبود شدید می تواند منجر به مرگ جوانه در انتهای شاخه شود.

کود 1963 برای درخت سیب

یک راه حل آسان برای جلوگیری از کمبود بور در درختان سیب  استفاده از بوراکس( اسید بوریک ) هر سه تا چهار سال به مقدار ½ پوند یا  (227 گرم) برای هر درخت با مقدار کافی مناسب  است.

کمبود کلسیم در درختان سیب  باعث ایجاد سیب های نرم می شود که به سرعت فاسد می شوند. آهک را به عنوان پیشگیرانه به مقدار 2 تا 5 پوند (1-2 کیلوگرم) در هر 9 متر مربع اعمال کنید.

 pH خاک را بررسی کنید تا ببینید آیا این لازم است کلسیم اضافه شود یا خیر. پس از استفاده از کود کلسیم مطمئن شوید که  PHاز 6.5 تا 7.0 بالاتر نمی رود.

کود پتاسیم  در درختان سیب  اندازه و رنگ میوه را بهبود می بخشد و از آسیب سرمازدگی در بهار محافظت می کند. برای کاربرد معمولی، 1/5 پوند (91 گرم) پتاسیم در هر (9 متر مربع) در سال استفاده می شود.

کمبود پتاسیم منجر به پیچ خوردگی برگ ها و قهوه ای شدن برگ های مسن تر و میوه های کم رنگ تر از حد  معمولی می شود. در صورت مشاهده علائم کمبود، (136-181 گرم) از پتاسیم در هر (9 متر مربع) استفاده کنید.

بهتر است هر سال یک نمونه خاک بگیرید تا رژیم تغذیه درخت سیب خود را اصلاح کنید.

اشتراک گذاری
اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در email
اشتراک گذاری در telegram
اشتراک گذاری در whatsapp
اشتراک گذاری در print
خرید کود مایع گیاهان آپارتمانی
کود ارگانیک

خرید کود مایع گیاهان آپارتمانی شوک

خرید کود مایع گیاهان آپارتمانی شوک اگر عاشق گیاهان آپارتمانی هستید، دوست دارید گیاهان شما سرسبز باشند،  برای سالم نگه داشتن هر گیاه  به یک

بهترین کود جلبک دریایی
کود ارگانیک

کود جلبک دریایی

کود جلبک دریایی همونطور که می‌دانیم برای رشد و نمو گیاهان عوامل مختلفی نیاز است، یکی از این عوامل که تاثیر زیادی بر کیفیت و

خرید خرید کود فروت ست
کود ارگانیک

خرید کود فروت ست

خرید کود فروت ست (کود بهاره) برای گیاهان یکی از کودهای فوق العاده‌ای که تاثیر بسیار زیادی در افزایش تناژ محصول داشته کود فروت ست

قیمت خرید کود آهن
کود ارگانیک

قیمت کود آهن

قیمت کود آهن آمریکایی شوک کود آهن در برخی از حیاتی ترین عملکردهای گیاهان مصرف می شود، مانند: تولید کلروفیل و آنزیم  های تثبیت نیتروژن