صفر تا صد پرورش گردو : درخت گردو یکی از گیاهان میوه دهی می‌باشد که میوه آن به‌ عنوان یک خشکبار مورد استفاده قرار می‌گیرد. میوه این گیاه که با نام گردو شناخته می‌شود، ارزش غذایی بسیار زیادی دارد و به ‌عنوان یکی از مغزهای پرطرفدار و پر استفاده در سراسر جهان شناخته می‌شود.

این درخت به‌ صورت یک پایه رشد می‌کند و گل‌های نر و ماده روی یک درخت به وجود می‌آیند‌‌ و باعث بار دادن درخت می‌شوند.

به ‌طور کلی این درخت درست مانند سایر درخت‌های میوه برای رشد کردن و باردهی این نیاز به مراقبت دارد. هرس کردن، کوددهی، آبیاری مناسب، مبارزه با آفات و … جزو آن دسته از فاکتورهایی هستند که می‌توانند باعث شوند در نهایت این درخت، میوه باکیفیت و مناسبی داشته باشد.

تاثیر فروت ست بر روی درخت گردو

در مرحله اول شما باید بذر مورد نیاز خودتان را پیدا کنید. هر چه بذری که شما از آن استفاده می‌کنید تازه‌تر باشد، شانس جوانه زدن درختچه‌ای شما بیشتر خواهد شد.

 گردوها را درون سطلی پر از آب بیاندازید. این موضوع باعث می‌شود تا پوسته و غلاف روی گردو جدا شود و شما وارد مرحله جدیدی از کاشت گردو شوید.

در مرحله بعدی از میان گردو هایی که جوانه زده‌اند و تعدادی را برای کاشت درخت گردو انتخاب کنید. خاکی که می‌تواند باید برای رشد گردو مناسب باشد، ترکیبی از کمپوست و کود های دیگر می‌باشد.

هرس درخت گردو

بهترین کود برای درخت گردو

 

درخت گردو نیز درست مانند هر گیاه دیگری نیاز به تقویت شدن دارد. یکی از مهم‌ترین المان‌هایی که می‌توانند باعث قدرت‌مندتر شدن درخت گردو شود، استفاده از کود هاست.

کود نیتروژن برای سفید شدن مغز گردو، کود پتاسیم   می‌تواند مقاومت درخت گردو را در برابر خشکسالی و همچنین بیماری‌ها و آفات گوناگون افزایش دهد. کود فسفر نیز به ‌عنوان یکی از بهترین کود ها برای سریع‌تر شدن روند رشد نهال مورد استفاده قرار می‌گیرد.

به این موضوع توجه داشته باشید که برای کوددهی درختان از جمله درخت‌های گردو، باید با یک روتین مناسب و ثابت پیش رفت.

شما باید سعی کنید که در فواصل زمانی مناسب و به ‌صورت هدفمند و برنامه‌ ریزی ‌شده‌ای به درختان کود دهید.

در این شرایط است که شما می‌توانید شانس موفقیت خودتان را بیشتر کنید.

علت بار ندادن درخت گردو

توجه به نیازهای درخت و صفر تا صد پرورش گردو

از دیگر مواردی که می‌تواند در تقویت درخت گردو تاثیرگذار باشد، ما می‌توانیم به توجه به نیازهای درخت اشاره کنیم. به ‌طور کلی درختان گردو جزو آن دسته از درختانی هستند که نیاز به نور زیادی دارند.

قاعدتاً هرچه نورگیری بخش‌های متفاوت این درخت بیشتر باشد، روند باردهی آن نیز بیشتر خواهد شد.

علاوه‌ بر این، شما هنگام کاشت بذر و نهال به فاصله آن‌ها از یکدیگر توجه داشته باشید.

طبق تحقیقات انجام‌ شده، فاصله باید بیشتر از 10 متر باشد تا هنگامی ‌که درختان بزرگ شدند، شاخه‌های بالای آن‌ها با یکدیگر اصابت نداشته باشند.

بعد از مهرماه و شروع روند خواب درختان، شما به‌ هیچ ‌عنوان نباید درخت گردو را آبیاری کنید؛ زیرا این موضوع می‌تواند باعث یخ‌زدگی ریشه‌های درخت شود.

درختان گردو نیاز به سم ‌پاشی ندارند، مگر در شرایط خاصی که شما برای آفت‌کشی مجبور شوید از سم‌پاشی استفاده کنید.

توجه به هر کدام از این نکات به شما کمک خواهد کرد تا راحت‌تر درختان خودتان را تقویت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *