مزایای شوک ده ایکس در برابر فروت ست

بهترین کود برای درخت پسته

آخرین مقالات

پسته از گران‌ترین مغزیجات پرطرفدار دنیاست. دلیل گران بودن آن نیز نحوه نگهداری و کاشت این محصول است. این محصول در شرایطی مناسب و در مناطق گرم و معتدل رشد کرده و نسبت به سرما مقاومت بسیار کمی دارد.

باردهی درخت پسته با گرده افشانی انجام می‌شود. به همین جهت در یک باغ بسته هم به درخت ماده و هم به درخت نر احتیاج است. به صورت کلی برای هر ۱۰ الی ۱۵ درخت پسته ماده یک درخت نر برای گرد افشانی وجود دارد.

 توجه داشته‌باشیم که درخت پسته به دلیل آسیب پذیر بودن آن نسبت به گیاهان دیگر به کوددهی منظم احتیاج دارد. تنظیم برنامه کوددهی درست و دقیق پسته از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است، چرا که این درخت احتیاج به تقویت داشته و تغذیه آن نقش مهمی در به وجود آوردن پسته مرغوب دارد. در این مقاله برآنیم تا کود مناسب برای درختان پسته در مراحل مختلف رشد آنها را معرفی کنیم.

برای شناخت کود مناسب برای درختان پسته پیشنهاد می‌کنیم این مقاله را تا انتها دنبال کنید.

چاله درخت پسته

درخت پسته را بشناسیم

درختان پسته معمولاً در مناطق خشک و در مناطق مدیترانه‌ای مانند: ایتالیا، ترکیه و ایران تولید می‌شود. مستندات حاکی از این است اولین بار پسته در ایران پرورش یافته‌است.

 اگر از این درختان مراقبت لازم و درست انجام شود بعد از ۵ تا ۸ سال ثمر می‌دهد و در سن ۱۵ تا ۲۰ سالگی به بلوغ کامل می‌رسد.

 عمر این درخت نیز به صورت میانگین به صد سال می رسد، البته درختانی هستند که با شرایط مناسب و نگهداری درست می‌توانند تا ۳۰۰ سال عمر می‌کنند.

باید به این نکته توجه داشته‌باشیم که یک کشاورز باید از نیازهای درخت پسته خود باخبر باشد و در موقع مناسب تقویت و تغذیه درخت را برعهده بگیرد، اما بهتر است که این کار توسط کارشناسان مجرب و کارآزموده انجام شود تا نتیجه‌ای بهتر برای باغدار حاصل شود.

 به طور کلی اگر می‌خواهید با یک تقویم درست در کود دهی، درخت خود را تبدیل به درختی پربار و پر بازده کنید، به نکات زیر توجه کنید.

بهترین کود برای درختان پسته در فصل تابستان کدام است؟

خاک مناسب

برای نفوذ بهتر مواد معدنی باید خاک مناسبی برای درخت فراهم باشد. از آنجا که ریشه‌های درخت پسته به صورت عمقی رشد می‌کنند، خاک آنها باید سبک بوده و لایه بندی آن مناسب باشد. خاک پسته خنثی بود و میزان ph آن بین ۷ تا ۷ و نیم باشد. خاک لومی بهترین خاک برای پسته است.

اگر می‌خواهید باردهی و میوه خوبی بدست آوری، در تمامی فصول مراقب  درخت پسته باشید.

متخصصان و کشاورزان توصیه می‌کنند که از همان ابتدای کشت بذر یا نهال برنامه کودی مناسبی برای درخت پسته داشته‌باشید. این درختان هفته یک بار به آبیاری نیاز دارند و بهترین دما برای پرورش آنها بین ۲۰ تا ۴۵ درجه سانتیگراد است.

نحوه و زمان کاشت پسته

آزمایش خاک

نیازهای خاک را با آزمایش مشخص کنید. قبل از کاشت پسته و پرورش نهال با آزمایش خاک کمبودها و نیازهایی را که خاک مورد نظر احتیاج دارد را برطرف سازید. چرا که در آزمایش: ph خاک، میزان شوری و درصد اجزای آن به خوبی مشخص شده و باغدار می‌تواند با رفع آنها زمین آماده‌ای برای کشت پسته داشته‌باشد.

کاشت درخت پسته

 عناصر مورد نیاز پسته

به طور معمول عناصر مورد نیاز برای درخت پسته عبارتند از:

فسفر

 نیتروژن

 پتاسیم

 کلسیم

گوگرد

 آهن

 منیزیم

روی

 منگنز

 مس

بور

تمام عناصری که در بالا به آن اشاره شد باید در برنامه غذایی درخت پسته وجود داشته‌باشد. همچنین در زمان درست از این عناصر برای درختان استفاده شود.

کود ۱۰ ۵۲ ۱۰ برای پسته

کوددهی درخت پسته در زمستان و بهترین کود برای درخت پسته

در فصل زمستان که درخت برای جوانه‌زنی آماده است، بهترین زمان برای چالکود درخت می‌باشد. در این زمان باید از کودهای مرغی، کود‌های حاوی پتاسیم، فسفر، آهن، منیزیم و اسید هیومیک استفاده شود.

در اسفند ماه و هنگام تورم جوانه درخت احتیاج به کود دارد که در این زمان از کودی با عناصر: فسفر، پتاسیم و هیدروژن استفاده کنید.

 بهترین گزینه برای این موقع از سال، کودی است که نیتروژن آن بالا باشد، زیرا این کودها عمل فتوسنتز را در گیاه بالا می‌برند.

قبل از برداشت پسته نیز کوددهی انجام می‌شود، تا زمین اصلاح شده و خاک برای فصل جدید آماده شده و مقاومت میوه را نیز بالا برد. در این زمان بهترین کود اسید هیومیک و بور و پتاسیم است.

در شهریورماه هم که زمان برداشت محصول پسته است، پس از برداشت، به خاک کود اضافه می‌کنند. این کودهی زمین را برای فصل سرما و گلدهی جدید آماده می‌کند. در این زمان استفاده از کودهای حاوی هیومیک اسید، پتاسیم، روی، فسفر، مس و بور مناسب است.

به صورت کلی زمان کوددهی درخت پسته به صورت زیر است:

نوبت اول که از کود ازت استفاده شده و از اواخر اسفند تا اوایل فروردین می‌باشد.

 از کود فسفر از اواخر پاییز یا زمستان زمانی که درخت در خواب است استفاده می‌کنند.

مصرف کود پتاس نیز در اواخر زمستان یا اواخر پاییز یا زمستان و همچنین در خرداد ماه تا تیر ماه در مرحله مغز گرفتن درخت انجام می‌شود.

کود شوک ده ایکس

سخن پایانی بهترین کود برای درخت پسته

برای اینکه بتوانیم مناسب ‌ترین تصمیم را برای انتخاب کود مورد نیاز درخت پسته بگیریم، احتیاج است با کارشناسان و متخصصین در این امر مشورت کنیم. این کارشناسان علاوه بر اینکه بهترین کود را به شما معرفی می‌کنند، می‌تواند تفسیر مناسبی از آزمایش خاک برای شما انجام دهند. کارشناسان مجرب آل کود می‌توانند شما را برای رسیدن به کودی مناسب و داشتن باغی با باردهی بالا کمک و یاری کنند.

لازم است بدانید برای باغداران مقرون به صرفه نیست که تمامی این کودها را به صورت جداگانه تهیه کنند. بهتر است باغدار محترم برای مرتفع ساختن تمامی نیازهای درخت پسته خود از کود کاملی استفاده کرده و هزینه‌های اقتصادی خود را نیز به طرز چشمگیری پایین بیاورد.

در اینجا ما خبری خوش برای شما داریم شما می‌توانید با تهیه کود کامل شوک ۱۰ایکس آمریکایی، تمامی مواد مغذی و معدنی مورد نیاز درخت پسته خود را برطرف کنید. همچنین اگر از سایت ایرانکود برای تهیه شده شوک ۱۰ ایکس اقدام نمایید، می‌توانید از ۵ درصد تخفیف بیشتر نیز استفاده کنید. برای این منظور می‌توانید با کارشناسان ما جهت خرید و مشاوره تماس حاصل فرمایید.

اشتراک گذاری
اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در email
اشتراک گذاری در telegram
اشتراک گذاری در whatsapp
اشتراک گذاری در print
خرید کود مایع گیاهان آپارتمانی
کود ارگانیک

خرید کود مایع گیاهان آپارتمانی شوک

خرید کود مایع گیاهان آپارتمانی شوک اگر عاشق گیاهان آپارتمانی هستید، دوست دارید گیاهان شما سرسبز باشند،  برای سالم نگه داشتن هر گیاه  به یک

بهترین کود جلبک دریایی
کود ارگانیک

کود جلبک دریایی

کود جلبک دریایی همونطور که می‌دانیم برای رشد و نمو گیاهان عوامل مختلفی نیاز است، یکی از این عوامل که تاثیر زیادی بر کیفیت و

خرید خرید کود فروت ست
کود ارگانیک

خرید کود فروت ست

خرید کود فروت ست (کود بهاره) برای گیاهان یکی از کودهای فوق العاده‌ای که تاثیر بسیار زیادی در افزایش تناژ محصول داشته کود فروت ست

قیمت خرید کود آهن
کود ارگانیک

قیمت کود آهن

قیمت کود آهن آمریکایی شوک کود آهن در برخی از حیاتی ترین عملکردهای گیاهان مصرف می شود، مانند: تولید کلروفیل و آنزیم  های تثبیت نیتروژن