کود کالمکس برای انگور

فصل پیوند انگور

آخرین مقالات

فصل پیوند انگور : انگور يکي از میوه‌های بسيار ارزشمند در سراسر جهان است. این میوه دارای مواد مغذي زياد و آنتی‌اکسیدان است که می‌تواند برای سلامتی بسیار مفید باشد. با توجه به مصارف زیادی که این میوه دارد، در سراسر جهان پرورش داده می‌شود؛ بنابراین با توجه به چندمنظوره بودن این میوه و پرورش آسان آن می‌تواند ازنظر اقتصادی برای باغداران بسیار باصرفه و سودمند باشد. انگور گیاهی چندساله، چوبی، خزاندار وبالارونده است که دارای ریشه قوی وطویل ومنشعب با قدرت عمق نفوذ ۳تا ۴متر به صورت طولی و عرضی می باشد بنابراین ریشه آن می تواند با حجم زیادی از خاک در ارتباط باشد . اندام هوایی انگور شامل تنه، بازو، اسپور وشاخه یکساله روی بازوها هستند که باروری درخت را تحت کنترل دارند. این گیاه دارای دو نوع جوانه برگی وجوانه گل است که معمولا کنار برگهای سوم به بعد (گاهی تا دهم بسته به رقم) قرار دارند . با توجه به مطالب ذکر شده و شرایط منطقه، سطح زیر کشت، نوع رقم، نوع سیستم و تراکم کاشت مشخص می گردد.

کود کالمکس برای انگور

پیوند انگور با هدف ایجاد باغ های یکدست  تجاری با میوه های مرغوب و ارقام شناخته شده صورت میذیرد . علاوه بر این با پیوند از مزایای پایه های قوی که نسبت به شرایط نامناسب محیطی خاک، آفات و بیماری ها مقاوم هستند بهره مند میشویم. علاوه بر این برای مبارزه با برخی آفات و بیماریها از روش پیوند زدن استفاده میکنیم . ما از روشها ی مختلفی برای پیوند زدن استفاده میکنیم ولی آنچه ما را در موفق بودن پیوند کمک میکند وجود شرایط مناسب محیطی و فیزیولوژیکی است که مهمترین ان زمان پیوند است . گرچه علاوه بر زمان پیوند نوع تغذیه گیاه و ابیاری و سایر شرایط گیاه نیز بسیار اهمیت دارد ولی این مقاله را صرفا به زمان پیوند انگور اختصاص داده ایم . با ما همراه باشید

کود 10 52 10 برای درخت انگور

عوامل موثر در تعیین  زمان پیوند

برای آنکه بدانیم بهترین فصل پیوند انگور چه زمانی است باید بدانیم چه عواملی باعث موفقیت ما در امر پیوند خواهند بود.

دمای هوا

دما یکی دیگر از عوامل حیاتی در مورد نحوه پیوند انگور است. محدوده دمایی بین ۱۵ تا ۳۰ درجه سانتی‌گراد می‌تواند رشد مطلوب را افزایش دهد. این به این دلیل است که دما بر فتوسنتز، بهره‌وری و چرخه فنولوژیکی (زمان بین گلدهی و برداشت) تأثیر می‌گذارد. بطوری که در مناطقی که دمای بالاتری دارند، تولید زودتر صورت می‌گیرد. در انتخاب فصل پیوند زدن انگور، دما یک معقوله بسیار مهم است که تاثیر بسزایی در موفقیت کار دارد، پس به آن دقت کنید.

شدت نور

یکی از عوامل مهم در مورد نحوه پیوند انگور این است که نور خورشید برای تولید و تجمع قندها ضروری است. به عبارت دیگر گیاه انگور وقتی در  معرض نور خورشید قرار می‌گیرد، میوه‌ای با کیفیت بهتر تولید می‌کند.

وضعیت جریان شیره گیاهی

در انتخاب زمان پیوند درخت انگور نبایستی فعالیت گیاه بسیار بالا باشد زیرا در اثر تولید مقدار بالای شیره نباتی، پیوندک در محل پیوند دچار خفگی میشود و از طرفی در فصل زمستان که جریان شیره گیاهی متوقف است هم نمیتوان پیوند زد .

خاک

بهترین نوع خاک مناسب برای پیوند انگور، باید شنی، نسبتاً حاصلخیز و با زهکشی خوب باشد. همچنین pH آن باید بین ۵.۵ تا ۷ باشد. به خاطر داشته باشید که وقتی صحبت از نحوه پیوند انگور می‌شود، خواص خاک بیشتر از حاصلخیزی آن اهمیت پیدا می کند. در کنار انتخاب بهترین زمان پیوند درخت انگور، انجام آزمایشات و وظایف کوددهی خاک برای تامین نیازهای غذایی گیاه بسیار مهم است

کود سه بیست برای انگور

زمان انجام پیوند

بنابر آنچه بیان شد موقع پیوند زدن زمانی است که گیاه در دوره فعالیت یعنی شیره نباتی در جریان باشد.بنابراین از نظر علمی در هر موقع از سال به استثنای موقعی که گیاه در دوره استراحت به سر می برد و شیره نباتی راکد گردیده می توان عمل پیوند را انجام داد.

این نظریه در عمل به اشکالاتی بر می خورد که عملا موقع پیوند زدن را محدود می کند.

  • مقدار زیاد شیره نباتی مانع ایجاد تماس بین پیوندک و پایه در ناحیه  طبقه مولده  و جوش خوردن آنها با یکدیگر می شود و به اصطلاح باغبانان پیوندک در شیره نباتی مایع مانع ایجاد تماس بین پیوندک  و پایه در ناحیه طبقه مولده  و جوش خوردن  آنها با یکدیگر  می شود و به اصطلاح  باغبانان پیوندک در شیره نباتی  خفه می گردد.
  • حرارت زیاد باعث تبخیر فوق العاده پیوندک شده و قبل از آنکه سلولهای طبقه مولده یکی شوند  و شیره نباتی کافی به پیوندک برسد، گرما پیوندک را خشک نموده از بین می برد.
  • سرمای زمستان و یخبندان  و بطور کلی حرارت کمتر از 10 درجه در هوای اطراف پیوندک نیز مانع فعالیت سلولهای نامبرده گردیده جوش خوردن پیوند را غیر ممکن می سازد.

بنابر آنچه گفته شد عملاً در دو فصل بطور حتم می توان گیاهان را پیوند کرد .یکی در فصل بهارپس از بیدار شدن پایه و قبل از انکه شدت جریان شیره نباتی زیاد شود و یا انکه سرمای اول بهار مانع فعالیت سلولهای قسمت هوایی گیاه گردد و دیگری در اواخر تابستان و یا اویل پائیز (بنا بر نوع درخت ) که جریان شیره نباتی تا اندازه ای کند شده و سرمای زمستان هنوز فرا نرسیده است.بدیهی است که هر گاه ممکن شود با وسایل مناسبی از اثر سوء گرمای تابستان جلوگیری به عمل آید و یا آنکه گرمای هوای محل اجازه دهد  می توان درفصل نامبرده نیزعمل پیوند را انجام داد.

کود سه بیست برای انگور

.بهترین زمان پیوند انگور

با توجه به صحبت های قبل و در نظر گرفتن شرایط مناسب پیوند زمان های زیر برای پیوند انگور مناسب است.

  • اواخر زمستان یا اوایل بهار
  • اواخر تابستان و اوایل پاییز
  • خرداد ماه یا ابتدای ماه تیر

 در پیوند زدن از پیوندهای اسکنه، شکمی و قاشقی جهت تکثیر درخت انگور استفاده می‌شود. روش مناسب پیوند انگور بدین صورت است که در اواخر فصل زمستان پیوند مناسب تهیه و در پارچه مرطوب در یخچال (دمای ۴ درجه سانتیگراد) نگه‌داری می‌شود و در اواسط بهار پیوند انجام می‌گیرد. در انگورکاری معمولا پیوند اسکنه در فصل پاییز انجام می‌شود. لازم به ذکر است در هنگام پیوند سایر شرایط گیاه باید به خوبی کنترل گردد از جمله آبیاری منظم و کوددهی که پیشنهاد ما کود مایع شوک است.

مزایای شوک ده ایکس در برابر فروت ست

کود شوک ده ایکس چیست؟

اشتراک گذاری
اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در email
اشتراک گذاری در telegram
اشتراک گذاری در whatsapp
اشتراک گذاری در print
خرید کود مایع گیاهان آپارتمانی
کود ارگانیک

خرید کود مایع گیاهان آپارتمانی شوک

خرید کود مایع گیاهان آپارتمانی شوک اگر عاشق گیاهان آپارتمانی هستید، دوست دارید گیاهان شما سرسبز باشند،  برای سالم نگه داشتن هر گیاه  به یک

بهترین کود جلبک دریایی
کود ارگانیک

کود جلبک دریایی

کود جلبک دریایی همونطور که می‌دانیم برای رشد و نمو گیاهان عوامل مختلفی نیاز است، یکی از این عوامل که تاثیر زیادی بر کیفیت و

خرید خرید کود فروت ست
کود ارگانیک

خرید کود فروت ست

خرید کود فروت ست (کود بهاره) برای گیاهان یکی از کودهای فوق العاده‌ای که تاثیر بسیار زیادی در افزایش تناژ محصول داشته کود فروت ست

قیمت خرید کود آهن
کود ارگانیک

قیمت کود آهن

قیمت کود آهن آمریکایی شوک کود آهن در برخی از حیاتی ترین عملکردهای گیاهان مصرف می شود، مانند: تولید کلروفیل و آنزیم  های تثبیت نیتروژن